Trencarem l'imaginari

by Mascarats

/
 • Streaming + Download

  Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.

  El projecte musical de Mascarats continua endavant gràcies als concerts, venda de CDs, samarretes... però sobretot a l'esforç i treball dels i les seues membres. Com ja saps, el procés de composar, gravar i editar la música té un cost, i sense ell, no la podríem compartir a totes i tots vosaltres.
  .
  Et pots descarregar el nostre àlbum gratuïtament (Buy Digital Album/ 0€) però, si ho desitges, li pots donar el valor que creguis que es mereix. Si el prefereixes en format físic, contacta amb nosaltres a info@mascarats.cat.
  .
  Moltes gràcies i per molts anys compartint la nostra música amb totes i tots vosaltres!
  Purchasable with gift card

    name your price

   

1.
2.
3.
04:12
4.
5.
6.
7.
8.
9.

about

Trencarem l’imaginari ens dona la clau per imaginar un nou món. Combina cançons que parlen de feminisme, internacionalisme, anticapitalisme i s’anomenen a diferents referents polítics. Cada una de les peces del disc ens convida a reflexionar sobre tot allò que ens ve imposat, a preguntar-nos perquè és així i pretén donar una dosi de força per canviar-ho, trencar l’imaginari a través de la música i construir un nou món.

credits

released March 15, 2017

El disc fou gravat durant el desembre del 2016 i el gener del 2017 al WZ Estudi de Borriol (Castelló) a càrrec del productor Sam Ferrer. A més a més, compta amb destacades col·laboracions: la brillant veu de Gemma Polo (cantant de Roba Estesa), els referents Xavi Sarrià (Obrint Pas) i Josep Nadal (La Gossa Sorda) i d’altres d’instrumentals com les percussions de Joan Palà (Txarango) o el llaüt d'Héctor Peropadre (Aspencat).

La portada, maquetació i disseny gràfic està fet per l’il·lustrador ebrenc Lluís Chavarria.

license

all rights reserved

tags

about

Mascarats La Sénia, Spain

Mascarats, on música, festa i reivindicació s'agafen de la mà per fer un Món millor.

contact / help

Contact Mascarats

Streaming and
Download help

If you like Mascarats, you may also like: